SEO Optimalisatie

U wilt graag beter gevonden worden op het internet, maar hoe? Wij helpen u daar graag bij. Door verschillende technieken toe te passen op uw website en uw teksten te optimaliseren voor Google en andere zoekmachines.

Om uw website beter vindbaar te maken op het internet is een goed ontwerp het halve werk. Een goed ontwerp betekent niet dat alles er heel mooi uit moet zien, maar er juist goed door de website kan worden gekeken door uw bezoeker. Dit doen zoekmachines ook. Ze gaan door uw website net als bezoekers. Zoekmachines kijken naar de inhoud van uw website en de keywords die in de pagina’s staan. Keywords zijn bepaalde woorden waar de bezoekers van uw website ook op zoeken.

  • Hoe hoger je in Google staat, hoe sneller iemand op je website klikt.
  • Hoe meer bezoekers, hoe meer kans op aanvragen/bestellingen.
  • Door de website gebruiksvriendelijker te maken nemen bezoekers eerder contact op.
  • Je krijgt een betere naamsbekendheid, omdat ze jouw bedrijf op meerdere zoektermen tegenkomen.

Zoekmachine optimalisatie is een doorlopend proces

De grootste misvatting die gemaakt word is de gedachte dat SEO Optimalisatie maar één keer hoeft uitgevoerd te worden. Dit is dus niet zo. Wij houden uw website in de gaten voor een laag bedrag. Google wil namelijk de beste resultaten laten zien en maakt ook nieuwe functies voor hun zoekmachine. Wij zijn op de hoogte met nieuwe veranderingen binnen Google en optimaliseren uw website hier dan ook voor.

 


Afspraak maken of contact opnemen?

Bent u geïnteresseerd geworden? Of vraagt u zich af wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier of bel naar  +31611332397